Workunit Failure after opening graphics window

Message boards : RALPH@home bug list : Workunit Failure after opening graphics window

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile sslickerson

Send message
Joined: 15 Feb 06
Posts: 17
Credit: 4,006
RAC: 0
Message 978 - Posted: 25 Mar 2006, 6:01:04 UTC

This workunit was at 1% for ~5-7 hrs today. Everything was going fine (model 1, step increasing but very slowely) until I had to shut down for a reboot. I lost several hours of work becasue it didn\'t advance past 1% but that was expected. The issue at hand is that I tried to open the graphics window and then Ralph froze and errored out:

3/24/2006 10:58:38 PM|ralph@home|Unrecoverable error for result 0446_fullatom_relax_dec_0446_100.pdb_326_1_1 (Incorrect function. (0x1) - exit code 1 (0x1))
3/24/2006 10:58:38 PM|ralph@home|Deferring scheduler requests for 1 minutes and 0 seconds
3/24/2006 10:58:39 PM||Rescheduling CPU: application exited
3/24/2006 10:58:39 PM|ralph@home|Computation for task 0446_fullatom_relax_dec_0446_100.pdb_326_1_1 finished
3/24/2006 10:58:39 PM|rosetta@home|Pausing task SSFEATURES2_BARCODE_ABINITIO_1gvp__356_144_0 (left in memory)
3/24/2006 10:58:39 PM|Einstein@Home|Starting task r1_1205.5__761_S4R2a_0 using albert version 437

So what do you think: 1% bug, graphics bug, switching projects bug?

Workunit
Result

Tim


ID: 978 · Report as offensive    Reply Quote

Message boards : RALPH@home bug list : Workunit Failure after opening graphics window



©2018 University of Washington
http://www.bakerlab.org