Forum bug?

Message boards : RALPH@home bug list : Forum bug?

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile KSMarksPsych
Avatar

Send message
Joined: 16 Feb 06
Posts: 40
Credit: 8,226
RAC: 0
Message 1781 - Posted: 6 Jun 2006, 11:44:01 UTC

Just checking the forums and I noticed that under the last post column it had (instead of the usual 2 minutes ago or whatever) in 5 minutes.

It was like that on the main forum page and on the topics list.

I have a screenshot saved but I can't get it to upload to photobucket.

If anyone wants to see it, please email me at ksmarkspsych at hotmail dot com (you know what to do with the addy)
Kathryn :o)
The BOINC FAQ Service
The Unofficial BOINC Wiki
The Trac System
More BOINC information than you can shake a stick of RAM at.
ID: 1781 · Report as offensive    Reply Quote
[B^S] sTrey
Avatar

Send message
Joined: 15 Feb 06
Posts: 58
Credit: 15,430
RAC: 0
Message 1795 - Posted: 7 Jun 2006, 6:55:24 UTC
Last modified: 7 Jun 2006, 7:32:25 UTC

Different issue on same subject: I now get this trying to get to ralph's home page:
can't read ../cache/65/index.php; lastmod 1149661629


(p.s. yes this also shows up as "in 5 minutes" as I edit it)

[edit - Jun 07 07:30:26 UTC homepage loads again]
ID: 1795 · Report as offensive    Reply Quote
Profile KSMarksPsych
Avatar

Send message
Joined: 16 Feb 06
Posts: 40
Credit: 8,226
RAC: 0
Message 1797 - Posted: 7 Jun 2006, 14:27:48 UTC - in response to Message 1795.  

Different issue on same subject: I now get this trying to get to ralph's home page:
can't read ../cache/65/index.php; lastmod 1149661629


(p.s. yes this also shows up as "in 5 minutes" as I edit it)

[edit - Jun 07 07:30:26 UTC homepage loads again]



I'm glad someone also saw it. I thought I was losing my marbles.
Kathryn :o)
The BOINC FAQ Service
The Unofficial BOINC Wiki
The Trac System
More BOINC information than you can shake a stick of RAM at.
ID: 1797 · Report as offensive    Reply Quote
Profile feet1st

Send message
Joined: 7 Mar 06
Posts: 313
Credit: 116,623
RAC: 0
Message 1804 - Posted: 9 Jun 2006, 20:43:19 UTC
Last modified: 9 Jun 2006, 20:52:45 UTC

I've seen that before too. It must relate to some time difference between servers. So the update you just did shows the time as being "in 5 minutes" rather than "20 seconds ago". It's like one system's clock is 5 minutes ahead of the other's. And after 6 minutes, then it will says "1 minute ago" and look normal.

[edit] it's doing it right now on this post! The forum list shows the time is basically in the future. And it leaves the "unread" icon out, even though the last update was from me. I presume once the timestamp becomes "ago" then the unread icon will drop.
ID: 1804 · Report as offensive    Reply Quote
Profile KSMarksPsych
Avatar

Send message
Joined: 16 Feb 06
Posts: 40
Credit: 8,226
RAC: 0
Message 1809 - Posted: 10 Jun 2006, 14:16:31 UTC
Last modified: 10 Jun 2006, 14:17:22 UTC

Interesting. This is the only board I've ever seen it on.

Here's the screenshot... finally got it to upload.




Sorry, it's sort of small... put it's the third thread down :)
Kathryn :o)
The BOINC FAQ Service
The Unofficial BOINC Wiki
The Trac System
More BOINC information than you can shake a stick of RAM at.
ID: 1809 · Report as offensive    Reply Quote

Message boards : RALPH@home bug list : Forum bug?



©2020 University of Washington
http://www.bakerlab.org