Host venues corrupted?

Message boards : RALPH@home bug list : Host venues corrupted?

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
NJMHoffmann

Send message
Joined: 17 Feb 06
Posts: 8
Credit: 1,270
RAC: 0
Message 1949 - Posted: 10 Aug 2006, 20:34:31 UTC

With the last contact with ralph@home all my hosts logged: New host venue: <some numerical value>. The "my hosts" info looks ok.

Norbert
ID: 1949 · Report as offensive    Reply Quote
Profile Astro

Send message
Joined: 16 Feb 06
Posts: 141
Credit: 32,977
RAC: 0
Message 1950 - Posted: 10 Aug 2006, 23:02:06 UTC

ditto, and my team has been removed from the "projects" tab, and replaced with a big ole empty spot. LOL
ID: 1950 · Report as offensive    Reply Quote
[B^S] sTrey
Avatar

Send message
Joined: 15 Feb 06
Posts: 58
Credit: 15,430
RAC: 0
Message 1958 - Posted: 11 Aug 2006, 6:28:04 UTC

Didn't see the message but my client_state.xml does now show a null team name in the RAlph project.
My profile page does show the team, and my computers page shows the correct venue.
ID: 1958 · Report as offensive    Reply Quote
RickH

Send message
Joined: 10 Aug 06
Posts: 5
Credit: 7,260
RAC: 0
Message 1976 - Posted: 11 Aug 2006, 23:48:12 UTC - in response to Message 1958.  

I just joined yesterday, and I'm seeing these same symptoms. Worse, I think the bogus venue ("490040"?) is keeping me from being able to adjust my project settings.

I've tried explicitly setting my host's venue to "home", and though it looks OK on the website, I don't see the change on my PC. And when I try to change the project's resource ratio, the change again shows on the website but never propagates to my BOINC client, which still shows 100. I've also set the Rosetta target time to 2 hours, but my WUs continue to finish in less than 1 hour.

When I first attached I was getting the "internal server error" mentioned in the other thread. I reset the project and got past that, but then got the "New host venue: 490040" and consequent frozen settings. Don't know if the two are related.
ID: 1976 · Report as offensive    Reply Quote
Profile dekim
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist

Send message
Joined: 20 Jan 06
Posts: 250
Credit: 542,654
RAC: 0
Message 2014 - Posted: 12 Aug 2006, 18:01:02 UTC

Are you still having this problem?
ID: 2014 · Report as offensive    Reply Quote
Profile Astro

Send message
Joined: 16 Feb 06
Posts: 141
Credit: 32,977
RAC: 0
Message 2021 - Posted: 12 Aug 2006, 20:29:08 UTC

nope, all my hosts are just peachy now. Resource share is now correct on one, and team affiliation correct on all. thanks
ID: 2021 · Report as offensive    Reply Quote
RickH

Send message
Joined: 10 Aug 06
Posts: 5
Credit: 7,260
RAC: 0
Message 2023 - Posted: 12 Aug 2006, 20:40:10 UTC

All better now. Thanks!
ID: 2023 · Report as offensive    Reply Quote

Message boards : RALPH@home bug list : Host venues corrupted?



©2020 University of Washington
http://www.bakerlab.org