RALPH@home

minirosetta 2.10

  UW Seal
 
[ Home ] [ Join ] [ About ] [ Participants ] [ Community ] [ Statistics ]
  [ login/out ]


Advanced search

Message boards : RALPH@home bug list : minirosetta 2.10

AuthorMessage
mtyka
Forum moderator
Project developer
Project scientist

Joined: Mar 19 08
Posts: 79
ID: 4144
Credit: 0
RAC: 0
Message 5112 - Posted 6 Apr 2010 0:18:02 UTC

    Another internal bugfix. A feature had been accidentally switched off.

    Please post bug reports here, thanks !

    Profile [VENETO] boboviz

    Joined: Apr 9 08
    Posts: 502
    ID: 4205
    Credit: 707,031
    RAC: 0
    Message 5113 - Posted 6 Apr 2010 10:53:59 UTC - in response to Message 5112.

      Last modified: 6 Apr 2010 10:56:29 UTC

      A new version?
      No wu, no debug.... :-)

      coturnix

      Joined: Jan 5 10
      Posts: 9
      ID: 15073
      Credit: 196,185
      RAC: 0
      Message 5114 - Posted 7 Apr 2010 20:00:46 UTC

        Lots of ha_notyr29Jan2010_3gbn_****_ProteinInterfaceDesign_6Apr2010_14587_1_0 work units fail with a segmentation violation on x86_64 Linux, e.g. http://ralph.bakerlab.org/result.php?resultid=1782249

        Profile Conan
        Avatar

        Joined: Feb 16 06
        Posts: 344
        ID: 145
        Credit: 1,309,534
        RAC: 0
        Message 5115 - Posted 8 Apr 2010 2:47:20 UTC - in response to Message 5114.

          Last modified: 8 Apr 2010 2:53:05 UTC

          Lots of ha_notyr29Jan2010_3gbn_****_ProteinInterfaceDesign_6Apr2010_14587_1_0 work units fail with a segmentation violation on x86_64 Linux, e.g. http://ralph.bakerlab.org/result.php?resultid=1782249



          Same error on my Windows machines (1 error on each)
          See 1783837
          1783803
          ____________

          Profile apohawk
          Avatar

          Joined: Dec 1 09
          Posts: 5
          ID: 12957
          Credit: 111,792
          RAC: 0
          Message 5116 - Posted 8 Apr 2010 6:49:47 UTC - in response to Message 5115.

            Last modified: 8 Apr 2010 7:03:59 UTC

            7gbnnotyr_3gbn work units tend to behave weird. They kinda get stuck 10 minutes to completion. Then it either jumps to 100% or stays at ~10 minutes to finish, but the progress bar is slowly advancing. I had pref time set to 4 hours, then i reduced it to 2 hours, but the magic 10 minutes is still the same.
            Also i had one task (7gbnnotyr_3gbn) in that "10 minutes" phase, which i pressed "show graphics", which probably broke it. It was on model 873, step 187500 or 196500, something like that. 2 hours later it was on model 873, step 174500 os something like that, but continued slowly going up. I aborted this task.

            This ha_notyr caught compute error. On www it says it was running for ~10 minutes, but in BOINC Manager it was shown as running for over 6 hours. It happened overnight, so i can't be sure what exactly happened there.
            http://ralph.bakerlab.org/result.php?resultid=1782992

            OS: WinXP 64
            CPU: phenomII x4 945, NOT overclocked
            RAM: 8GB
            BOINC Manager was 6.10.37, now i updated to 6.10.43 to see if it helps anything ;)
            ____________

            Profile apohawk
            Avatar

            Joined: Dec 1 09
            Posts: 5
            ID: 12957
            Credit: 111,792
            RAC: 0
            Message 5117 - Posted 8 Apr 2010 7:10:21 UTC - in response to Message 5116.

              New issue. I have BM set to keep applications in memory when switching. Now during the BM update the boinc service is shut down. During that shutdown all those remaining in memory applications are being closed. 2 of minirosetta_2.10_windows_x86_64.exe did not close during boinc shutdown and became orphaned in the system. Unfortunately i can't tell which WU they were crunching.
              ____________

              Profile [VENETO] boboviz

              Joined: Apr 9 08
              Posts: 502
              ID: 4205
              Credit: 707,031
              RAC: 0
              Message 5118 - Posted 8 Apr 2010 20:14:33 UTC

                1783989

                Exit status -529697949 (0xffffffffe06d7363)

                Unhandled Exception Detected...

                - Unhandled Exception Record -
                Reason: Out Of Memory (C++ Exception) (0xe06d7363) at address 0x753C9617

                Billy

                Joined: Jan 29 07
                Posts: 13
                ID: 2592
                Credit: 5,855
                RAC: 0
                Message 5120 - Posted 16 Apr 2010 18:35:47 UTC

                  Last modified: 16 Apr 2010 18:36:03 UTC

                  One task is running at 270 MB of real memory. Seems like a lot. Mac Core Duo OSX 10.4

                  Profile [VENETO] boboviz

                  Joined: Apr 9 08
                  Posts: 502
                  ID: 4205
                  Credit: 707,031
                  RAC: 0
                  Message 5121 - Posted 16 Apr 2010 19:14:59 UTC - in response to Message 5120.

                    270mb? Not a lot of memory...
                    In the past the wus used almost 900 mb of ram

                    Profile Conan
                    Avatar

                    Joined: Feb 16 06
                    Posts: 344
                    ID: 145
                    Credit: 1,309,534
                    RAC: 0
                    Message 5122 - Posted 17 Apr 2010 8:30:41 UTC

                      This task is using 361 MB of RAM which is fairly normal, what is not normal is the fact that the WU has been running for 22.12 Hours on a 6 hour preference has only gotten to 26.199% and has 32 Hours to go.

                      I am going to abort this WU
                      This WU

                      ____________

                      Profile [VENETO] boboviz

                      Joined: Apr 9 08
                      Posts: 502
                      ID: 4205
                      Credit: 707,031
                      RAC: 0
                      Message 5123 - Posted 20 Apr 2010 15:30:10 UTC

                        An "old style" validate error on 1792938

                        Message boards : RALPH@home bug list : minirosetta 2.10


                        Home | Join | About | Participants | Community | Statistics

                        Copyright © 2017 University of Washington

                        Last Modified: 20 Nov 2008 19:41:56 UTC
                        Back to top ^